Jennifer Aniston provolává slávu koronaviru: Do života se jí vrátil důležitý muž!

Jennifer Aniston na premiéře 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 17:21

V posledních týdnech se objevila spekulace, že Jennifer Anistonová tráví domácí izolaci pod jednou střechou s bývalým manželem Bradem Pittem. Mezitím se jí ale doopravdy vrátil do života jeden důležitý muž.

Díky roli servírky Rachel v legendárním seriálu Přátelé ji mají lidé spojenou spíš s New Yorkem, pravdou však je, že se Jennifer Anistonová narodila před 51 lety v kalifornském Sherman Oaks do rodiny Johna Anistona a Nancy Dowové. Její rodiče se však rozvedli, když jí bylo pouze devět let.

Pro budoucí velkou seriálovou hvězdu to byla velká rána, ze kterého vinila právě svého otce, jenž je původem z Řecka. Současná složitá celosvětová situace ale přispěla k tomu, že k sobě zase našli cestu. 

„Jen už dávno odpustila tátovi, že je s mámou opustil. Jejich vztah byl ale vždycky jako na houpačce. Jennifer s ním dlouho nemluvila. Ale co začala koronavirová krize, je s ním na telefonu skoro každý den. A nejsou to krátké konverzace,“ tvrdí zdroj webu dailymail.co.uk blízký panu Anistonovi.

Podle rodinného přítele teď nedá Jennifer na svého tátu dopustit. „Uvědomila si, že je život krátký, a přeje si, aby její vztah s Johnem byl nejlepší, jaký může být,“ dodal zasvěcenec.

Témata: Jennifer Aniston