Míša Kuklová šla do plavek? Nečekané foto uprostřed léčby rakoviny!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 16:41

Míša Kuklová se momentálně léčí z rakoviny prsu, kterou u ní před pár měsíci odhalili lékaři. Proto všechny překvapila na jejím profilu na sociální síti fotografie v plavkách. Herečka to celé vysvětlila.

Michaela Kuklová před nějakým časem přiznala fanouškům, že u ní lékaři odhalili zákeřnou rakovinu prsu. Leckoho by taková informace srazila na kolena, ona ale neztrácí optimismus. Opět o tom všechny přesvědčila právě dnes.

Na sociální síti se pochlubila fotografií v plavkách, kterou doprovodila následujícím komentářem. „Jen pár měsíců nazpět… Člověk neví, co ho čeká, ale ví, na co se může těšit,“ napsala herečka na instagramu. „Never give up!“ dodala ještě anglicky, což v překladu znamená „nikdy se nevzdávej“.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official), Kvě 3, 2020 v 6:05 PDT

O tom, že se nevzdávala, svědčí příběh o odhalení nemoci. Po prvním vyšetření na mamografu si totiž dál myslela, že je zdravá, přestože cítila změny v citlivosti prsu. Ani další pečlivé vyšetření nic neodhalilo. Pro klid se dohodla na biopsii a nález byl pozitivní.

„Nádor byl vidět až na magnetické rezonanci a byl velký. Díky tomu jsem podstoupila operaci obou ňader a odebrání dvanácti uzlin. Když vše dobře půjde, jen se zařadím mezi ženy, co mají silikony. Léčbu mám zatím pouze hormonální,“ prozradila před časem.

Témata: Michaela Kuklová