Dara Rolins o problému s muži: Kvůli tomu je stále nezadaná?

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 12:50

Dara Rolins je už poměrně dlouhou dobu nezadaná. Je to snad kvůli problému, který měla s muži v minulosti? Slovenská zpěvačka přiznala, co jí před mnoha lety dělalo velkou potíž.

Dara Rolins je od rozchodu s rapperem Rytmusem, zatímco ten si našel manželku a pořídil si s ní dítě, stále nezadaná. Sice se objevily nějaké spekulace, ale žádná z nich se dosud nepotvrdila. Má snad nějaký problém s muži?

Těžko říct. Pohledná Slovenka ale přiznala, že v minulosti přinejmenším jeden měla. „Když mi bylo dvacet, měla jsem mnohem větší balíček komplexů než teď. A to jsem byla mladší, zemská přitažlivost na mé tělo tak neútočila, a i těch vrásek bylo mnohem méně,“ řekla webu pluska.sk.

„Pamatuji si na moment, kdy mi bylo nepříjemné svléknout se před borcem, protože jsem se styděla za své strie. V duchu jsem si tehdy říkala - panebože, jestli mi je začne počítat, tak nikdy neskončí,“ zavzpomínala zpěvačka.

Zkrátka i zdánlivě dokonalá celebrita má jisté nedokonalosti. „Ano, dámy, i já je mám, ty strie. Na zadku a kdoví, kde všude ještě. Teď se mi to zdá směšné až absurdní, že jsem takhle kdy uvažovala,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins