Jiřina Bohdalová pohrdala fanoušky? Tomu se nechce věřit!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 11:33

Dnešní oslavenkyně Jiřina Bohdalová je známá svým vřelým vztahem k publiku. Proto se nechce věřit tvrzením jejího bývalého kolegy, který tvrdí, že svého času lidmi v podstatě pohrdala.

Jiřina Bohdalová je zvyklá na častý kontakt s publikem, a tak si můžeme být jistí, že současná doba, kdy se kvůli koronaviru netočí ani nehraje divadlo, je pro ni velice složitá. Určitě už by se ráda zase ukázala.

Podle slovenského komika a herce Jaroslava Ďuríčka, který se s legendární herečkou zná z dob společného působení v zábavném pořadu Vtipnější vyhrává, ale byly časy, kdy „Bohdalka“ fanoušky tak trochu pohrdala. 

„Když se stala populární, jí to už otravovalo a vyhýbala se lidem. Potom se zas vrátila a vnucovala se,“ řekl narovinu pro plus7dni.pluska.sk. „Každý herec, který je dennodenně v televizi, je nezajímavý. Divák se ho přežere,“ dodal Ďuríček.

Bohdalová dnes slaví narozeniny, za rok to budou kulaté devadesátiny. Její dvorní režisér Zdeněk Zelenka by jí rád uspořádal oslavu v pražské O2 aréně. Tak uvidíme, čeho se v příštím roce dočkáme.

Témata: Jiřina Bohdalová