Jaromír Jágr překvapil: Upřímná zpověď o ženách a touze mít děti!

Jaromír Jágr s Elizabeth 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 20:40

Jaromír Jágr oslavil v únoru již 48. narozeniny, stále ale nenašel životní lásku, se kterou by chtěl mít dítě. Legendární hokejista nyní překvapil upřímnou zpovědí o obou těchto tématech.

Zhruba před rokem se Jaromíru Jágrovi rozpadl poslední vztah. Zatímco modelka Veronika Kopřivová už si našla nového partnera, jeho v uplynulých měsících zajímal především hokej. Teď už má ale po sezóně, přesto lidi překvapilo, že se rozhodl otevřeně promluvit o svém osobním životě.

Jeho bývalé přítelkyně prý nikdy nebyly příčinou rozpadu vztahu. „Víte, já nedám na svoje expartnerky dopustit. Prostě byly perfektní, problém byl ve mně. Nebudu nic říkat, ale nevíme, co by se stalo, kdybychom měli dítě. Možná že by to dnes bylo jinak,“ řekl ve streamu na instagramu.

Potomka s žádnou z nich neměl kvůli vlastním obavám. „Z mého pohledu jsou nejhorší rozvody. Když máš malé dítě, neodnesou to ti dva lidé, kteří se rozcházejí, ale to dítě. A z toho já mám strach,“ přiznal slavný hokejista.

„Mám blok, že bych mohl někomu negativně ovlivnit život. Že dítě to odnese za rodiče,“ dodal Jágr, mezi jehož partnerky patřila kromě Kopřivové např. Iva Kubelková či Inna Puhajková.

Témata: Jaromír Jágr