Markéta Konvičková v to ani nedoufala: Povedlo se to snad hned poprvé!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 20:01

V poslední době se s těhotnými celebritami roztrhl pytel. Jednou z nich je zpěvačka Markéta Konvičková, které miminko všichni přáli. Ona přitom nevěřila, že se něco takového povede.

Markéta Konvičková před pár dny zaskočila Česko, ale příjemně. Ještě loni bojovala s vážnými zdravotními problémy, které ohrožovaly možnost mít do budoucna děti. Podařilo se jí však otěhotnět už po pár měsících. 

„Když mi řekli, že jsem zdravá, ale zůstal mi jen jeden fungující vaječník, řekli jsme si, že tomu necháme volný průběh,“ prozradila nyní někdejší účastnice SuperStar webu expres.cz. 

Proto ji velice příjemně překvapilo, když zjistila, že se to podařilo prakticky ihned. „Začali jsme stavět dům a já ani nedoufala, že bych otěhotněla, nebo aspoň ne tak brzy. A ono se to povedlo snad už poprvé. To jsem byla hodně překvapená po tom, čím jsem si prošla,“ přiznává zpěvačka.

Vzhledem k tomu, čím si během posledních měsíců prošla, ale pochopitelně nechce nic zakřiknout. „Teď jsem opravdu šťastná, ale pořád se tak trochu bojím, aby vše dopadlo dobře,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková