Michaela Kuklová má za sebou rozchod: O prvomájový polibek nepřišla!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 12:27

Michaela Kuklová má jistotu, že neuschne, i když se před pár týdny rozešla s posledním partnerem Pepou. O polibek na svátek zamilovaných ale nepřišla. Kdo se o něj postaral?

Přes spoustu nepříjemností, které ji potkaly, je Michaela Kuklová nadále pozitivní. V posledních týdnech se přitom dozvěděla, že má rakovinou prsu, později navíc následoval rozchod s partnerem Pepou.

„Potřebuju teď být sama a mít čistou mysl. Je to dobrý kluk a jsem vděčná, že jsem takovou lásku mohla zažít. Ale zdraví je teď u mne na prvním místě, protože je důležité i pro mého syna,“ vysvětlovala konec vztahu, který sama iniciovala.

Včera však byl první máj, který je neodmyslitelně spjatý s tradicí polibku pod rozkvetlou třešní. Žena, která bude pod ní políbena, by měla následujících dvanáct měsíců oplývat krásou, přitažlivostí a plodností. 

Oblíbená herečka se na sociální síti pochlubila, že navzdory rozchodu o prvomájový polibek nepřišla. „Syn nás pod rozkvetlou třešní políbil všechny. Mě, neteřinku i Justýnku,“ napsala na instagramu.

Témata: Michaela Kuklová