Veronika Arichteva čeká miminko: Slova jejího muže chytnou za srdce!

Veronika Arichteva 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 18:38

Veronika Arichteva a její manžel Biser už se těší na miminko, užívají si ale paradoxně i současné období, kdy kvůli koronaviru nemohou pracovat. Známý režisér prozradil, čeho si cení.

Je to teprve pár dní, co Veronika Arichteva potvrdila, že s partnerem, režisérem Biserem Arichtevem, čekají vytoužené miminko. Pár to oznámil v době, kdy spolu kvůli opatřením proti šíření koronaviru tráví mnohem více času, než je obvyklé.

Oblíbený filmař, jemuž o uplynulém a nadcházejícím víkendu běží v televizi film o Emanueli Moravcovi, to přiznal v pořadu Blízká setkání Českého rozhlasu, kam zavítal na svátek zamilovaných.

„My čekáme miminko a ten čas, který my teď trávíme spolu, je pro nás neuvěřitelně cenný, protože Veronika je normálně hodně vytížená, já jsem vytížený, takže my jsme třeba nikdy v našem sedmiletém vztahu nestrávili tolik času spolu. A je to super,“ svěřil se Arichtev.

„My nemáme doma žádný problém, protože často se to děje, že ty lidi jsou hodně spolu a je tam taková ponorka, ale vlastně za ty dva měsíce zjišťuju, že všechny ty věci, kvůli kterým jsme se brali a který na sobě máme, tak nám fungujou,“ pochlubil se filmař.

Témata: Veronika Arichteva