O Mandrage ještě uslyšíme: Kytarista píše knihu a už má vydavatele!

Skupina Mandrage ukončovala své 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 16:18

Kapela Mandrage v úvodu tohoto roku kvůli problémům se zpěvákem ukončila činnost, přesto je téměř jisté, že o ní ještě uslyšíme. Kytarista Pepa Bolan píše knihu a slibuje pikantní čtení.

V posledních dnech se opět mluví o osudech členů kapely Mandrage, která počátkem roku ukončila činnost, především se všichni zajímají o zpěváka Víťu Starého. Brzy se o něm možná dozví něco nového od kytaristy Pepy Bolana. 

Výstřední hudebník se na sociální síti pochlubil, že od konce skupiny dostal spoustu různých nabídek. „Od naprosto nesmyslných, až po zajímavá jména,“ přiznal s tím, že se chce rok věnovat hlavně činnosti tatéra. Jenže nakonec ho přece jen někdo zaujal.

„Od jednoho významného nakladatelství přistála na stůl nabídka k napsání autobiografické knihy o Mandrage. Minulý měsíc jsme se s paní šéfredaktorkou sešli a zdá se i názorově shodli. Tuto knihu jsem začal sepisovat už před 5 lety, ale nebyl čas se tomu zásadně věnovat, takže jsem to odsunul na neurčito,“ uvedl kytarista na instagramu.

Čtení to prý bude pikantní. „Za 30 let hudebního snažení a 15 let s Mandrage mám zážitků, než kdokoli za 3 životy, takže se rozhodně můžete těšit na poutavé čtení. Tato kniha bude i poděkováním všem fans a lidem, kteří do mého života vstoupili a udělali ho živočišnějším,“ dodal Bolan.

Témata: skupina Mandrage