Karel Gott (†80): Omlouval se! Ten dárek nestál za nic!

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 12:07

Jen těžko se dá věřit tomu, že by se někomu nelíbil dárek od Karla Gotta. Jeho dcera Dominika s maminkou Antonií ale jeden takový, který jim přidělal jen potíže, dostaly. Sám Mistr se za něj omlouval už předem.

Dominika Gottová se více než půl roku po smrti milovaného tatínka Karla Gotta (†80) rozhodla rozpovídat o vztahu s ním. Kupříkladu si tak trochu postěžovala, že se s ní nemazlil. Jinak si ale s maminkou Antonií neměly na co stěžovat. 

Mistrovi vždycky záleželo na tom, aby o ně bylo dobře postaráno. Neváhal na to vynaložit nemalé finanční prostředky. Nejstarší dcera legendárního zpěváka prozradila podrobnosti webu ahaonline.cz.

Dominika zavzpomínala na řadu hmotných darů, které dostaly. „Koupil a zařídil nám byt.  A v roce 1983 nám pořídil chatu v Malých Kyšicích, abychom měly kam jezdit na léto, tu jsme jednou dostaly k Vánocům,“ uvedla.

„Ještě se tak jakoby omlouval, že není dost reprezentativní... Režie takových věcí pro nás ale byla příliš nákladná, máma to coby samoživitelka nemohla utáhnout, takže přes nemalou vděčnost, jakou jsme za ně vůči tátovi cítily, se takové dary ukazovaly být spíše danajskými,“ dodala Gottová. 

Témata: Karel Gott Dominika Gottová