Neuvěřitelné! Vendula Pizingerová je v 48 letech opět TĚHOTNÁ!

Vendula Pizingerová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 10:50 | Aktualizováno: 1. května 2020 21:59

Na svátek zamilovaných si Vendula Pizingerová (dříve Svobodová) schovala opravdu zajímavou novinku. V 48 letech je opět těhotná, čeká prvního společného potomka se současným manželem.

Na prvního máje se Vendula Pizingerová pochlubila šokující novinkou. V 48 letech je potřetí ve svém životě těhotná. „Jedině děti vědí, co hledají, a tak si najdou své rodiče… Tohle dítě si našlo nás a my budeme 4,“ oznámila ráno těhotenství na instagramu.

Dalšího potomka čeká se svým nynějším, o šestnáct let mladším manželem Josefem Pizingerem, za kterého se provdala před necelými pěti lety. Na fotce, která oznámení doprovází, je s ním prezidentka Kapky naděje v objetí.

Osud byl přitom k Vendule v minulosti hodně nemilosrdný. V roce 1995 si vzala za manžela hudebního skladatele Karla Svobodu, který však o 12 let později spáchal sebevraždu. To nebyla jediná rodinná tragédie.

V lednu 1996 se jim narodila dcera Klárka, která však ve dvou letech onemocněla leukémií a ve čtyřech letech zákeřné nemoci podlehla. V roce 2005 přišel na svět Jakub, který letos oslaví 15. narozeniny a dočká se sourozence.

Témata: Vendula Pizingerová