Řepka si posvítil na „ex“ Erbovou: Ptá se, kde byl jeho syn!

Tomáš Řepka 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 9:35

Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová nepatří k těm lidem, kteří si po rozchodu rozumí. Někdejší úspěšný fotbalista se nebojí ozvat, když se mu něco nelíbí. Tentokrát se naštval opravdu hodně.

Jméno Vlaďky Erbové se v posledních dnech zase začalo skloňovat v médiích. Objevily se informace, že se opět sbližuje s otcem starší dcery, naopak s tátou mladšího syna Markuse, fotbalistou Tomášem Řepkou, to mají stále stejně.

Někdejší český reprezentant se také doslechl, že jeho bývalá manželka v době nouzového stavu řádila v bazénu u honosné vily svých kamarádů, ačkoliv tehdy platná vládní opatření nic takového lidem nedovolovala. 

Řepka vzkázal, že k chování samotné Erbové se vyjadřovat nebude. Na jedné věci mu ale záleží. „Jediné, co mě zajímá, je to, kde byl v tu dobu můj syn. Budu doufat, že ne přímo ve zmíněné vile,“ vzkázal prostřednictvím webu extra.cz.

„Z veřejně dostupných informaci vím, že se matka mého syna nachází mimo domov sama často, netají se tím. Zajímá mě proto pouze to, kde přesně po tuto dobu můj osmiletý chlapeček je. Jako otec ze zákona musím souhlasit s tím, u koho a proč se nachází,“ dodal Řepka.

Témata: Tomáš Řepka Vlaďka Erbová