Josef Laufer: Šířily se fámy o jeho zdraví!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 8:59 | Aktualizováno: 1. května 2020 20:00

Josef Laufer leží už několik týdnů v pražské nemocnici a jeho zdravotní stav se zatím nijak zásadně nemění. Jak ale napsali na Slovensku, o jeho zdraví se šířily fámy. Údajně se říkalo, že už nikdy nebude vystupovat.

Pobyt Josefa Laufera v jedné z pražských nemocnic, kde leží po nedávné operaci srdce v umělém spánku, se dál neplánovaně protahuje. Stav osmdesátiletého umělce zajímá lidi i na Slovensku. 

Jak vás stars24.cz informoval, v květnu měl legendární zpěvák koncertovat v prostorách elektrárny v Piešťanech. Vystoupení bylo zatím odloženo na podzim, navzdory současnému zdravotnímu stavu hlavní hvězdy se s ním ale dál počítá. Slovenský web pluska.sk připomíná, že zpěvák už za sebou jeden „zázračný“ návrat na pódia má. 

„Taky jsem prožil období, kdy jsem nemohl pracovat. V roce 1971 jsem měl těžkou autonehodu a ti, kteří mi hodně nepřáli, začali rozšiřovat, že už nikdy nebudu chodit ani vystupovat,“ cituje Laufera zmíněný web.

Tentokrát si však snad úplně každý přeje, aby se slavný zpěvák a herec z umělého spánku probudil a dal se dohromady. Divadlo Broadway by bez něj jen nerado uvedlo v premiéře muzikál pro děti, na kterém se autorsky podílel.

Témata: Josef Laufer