Mahulena Bočanová žehlí vztahy

Mahulena Bočanová

Autor: Ďásková, stars24.cz

31. ledna 2018 13:56

Českým showbyznysovým potůčkem kolují zprávy, které Mahulena Bočanová dostala od ženy svého bývalého manžela Petry. Ty se podle slov herečky dostaly na povrch díky její dceři, která citlivý obsah omylem zveřejnila.

„Stala se nešťastná náhoda. Máme teď vyhrocené vztahy a spor je ve stadiu, kdy si veškerou naši korespondenci a SMS archivuji v mobilním telefonu. Ten si ode mě půjčila na hraní dcera, a omylem zprávy odeslala na sociální síť. Nemůžu se na ni zlobit, není si toho vědoma. Můj malý Rain Man tak omylem odkryl naši třináctou komnatu a hodil mi klacky pod nohy,“ vysvětlila celou věc Bočanová.  

Pro většinu se to může zdát neuvěřitelné. Pro manželku Viktora Mráze, otce Márinky, nikoliv. „Petra i Viktor dobře vědí, že Márinka čas od času takové věci udělá, a tak nemají důvod Mahuleně nevěřit. Vše si prý vyříkali, Mahulena se omluvila a je to snad dobré,“ prozradil serveru Expres.cz blízký člověk rodiny. 

„Ona by se s ní ráda normálně dohodla jako žena s ženou. Tak uvidíme, zda teď najdou klidnější řeč,“ dodal. 

Je možná, že této fakt povede ve sporu k vyvěšení bílých vlajek. Zdá se totiž, že ani jedna strana nemá na medializaci a veřejného praní špinavého prádla zájem.

Témata: Mahulena Bočanová