Hana Krampolová: Po propuštění hned dostala ZÁKAZ!

Hana Krampolová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2020 16:15

Hana Krampolová ani po propuštění z léčebny nemůže dělat všechno, co by si přála. Čáru přes rozpočet jí udělala epidemie nového koronaviru, který se šíří po celém světě a Česko není výjimkou.

Hana Krampolová se v poslední době musela naučit žít s nejrůznějšími zákazy. Tento týden si konečně může užívat větší volnost, poněvadž dostala svolení k propuštění z léčebny, kde kvůli koronaviru platil velice striktní režim.

Jenže situace během probíhající epidemie je taková, že se manželka známého baviče bude muset seznámit s nejrůznějšími jinými nařízeními a zákazy. Jak sama přiznala, jeden dostala přímo od člena vlastní rodiny.

„Syn Péťa mi volal před propuštěním, že se na mě těší, ale kvůli koronaviru musíme s návštěvou počkat,“ řekla webu ahaonline.cz. Alespoň se na setkání s ním a vnoučaty někdy v budoucnu bude těšit ještě víc.

Naštěstí se jí ještě nevytratily z hlavy vzpomínky na poslední společnou sešlost. „Posledně jsme si spolu tak pěkně hráli. Úplně mi to připomnělo dávné časy, kdy jsem se starala o děti v mateřské školce,“ svěřila se Krampolová.

Témata: Hana Krampolová