Konvičková mu řekla, že čeká dítě: Partner zprvu nechápal, pak se vyznamenal!

Markéta Konvičková je těhotná 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2020 12:35

Před několika dny potěšila Markéta Konvičková fanoušky oznámením, že čeká miminko. Její partner Renda to pochopitelně už nějaký čas věděl. Jak reagoval, když mu zpěvačka o těhotenství řekla?

Minulý týden udělala všem radost zpráva o těhotenství Markéty Konvičkové, která si loni vytrpěla mnoho kvůli vážným zdravotním problémům. Teď už naštěstí navštěvuje doktory s mnohem příjemnějšími starostmi.

Někdejší účastnice SuperStar se nyní rozhodla prozradit, jak svému partnerovi řekla o tom, že je v jiném stavu. Došlo k tomu po návštěvě Show Jana Krause, kdy je napadlo zajít si na skleničku vína. Nastávající maminka na něj však už nemělo chuť, což bylo podezřelé.

„Renda tu chuť měl a poněkud velkou, takže druhý den ráno, když jsem mu to chtěla oznámit, tak měl oči šejdrem, jedno takhle, druhé jinam. Nechápal vůbec, která bije. Nakonec to dopadlo tak, že mě ještě ten den požádal o ruku,“ svěřila se dle webu blesk.cz Top Star magazínu.

I když tedy došlo na spontánní zásnuby, se sňatkem to tak žhavé není. Vůbec s tím přitom nesouvisí nynější omezení kvůli šíření koronaviru. „Svatbu trošku odkládáme, protože máme teď jiné priority,“ vysvětlila zpěvačka. Kromě miminka je totiž zaměstnává i stavba vlastního domu.

Témata: Markéta Konvičková