Jaký byl Karel Gott (†80) otec? Dominika s mámou řekli, čím je zklamal!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2020 11:48

Karel Gott se v případě dvou starších dcer k otcovství úplně nehlásil, a tak není divu, že třeba nejstarší Dominika má dodnes smíšené pocity. Společně s mámou Antonií se teď rozhodli prozradit, čím je legendární zpěvák zklamal.

Dominika Gottová se v posledních dnech opět rozvyprávěla o svém vztahu se zesnulým tatínkem Karlem Gottem (†80), který byl z obecně známých důvodů poznamenám od útlého dětství. Mistr totiž o nejstarší dceru neprojevoval velký zájem a na její výchově se nijak zvlášť nepodílel.

Však také slovenský server cas.sk připomíná, že podle vzpomínek Dominiky se o identitě svého otce dozvěděla při sledování televize, kde Gott právě vystupoval. „Nemohla jsem uvěřit, že to je ten umělec,“ cituje její slova zmíněný web.

„Nebyl v žádném případě připravený být otcem. Bylo to něco, co mu bylo vnuceno, musel se s tou realitou smířit. Ani moc nevěděl, jak se chovat, jak ji vzít,“ svěřila se maminka Dominiky Antonie Zacpalová.

Sama Dominika si vzpomíná, že jí otec lásku vyjadřoval opravdu netradičním způsobem. „On jednoduše nebyl mazlícím se tatínkem. Už jako dítě, když k nám jednou za čas přišel, mně pozdravil dospěláckým podáním ruky a pusou,“ doplnila maminku.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová