Jiří Krampol si nebere servítky: JSOU TO LŽI!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2020 9:05

Jiří Krampol strávil poslední měsíce o samotě bez manželky Hanky, jejíž problémy se řeší už pěknou řádku měsíců. Slavný herec a moderátor je z toho pořádně rozčarovaný a nebojí se to dát veřejně najevo.

Jiří Krampol se tento týden konečně dočkal manželky. Jeho Hanka byla čtyři měsíce zavřená v léčebně, poslední týdny ji navíc kvůli koronaviru vůbec nesměl navštěvovat. Lékaři však před pár dny rozhodli o jejím propuštění domů.

Známý herec a moderátor si pro svou ženu přijel, ještě předtím ale prozradil, jaký z toho všeho má pocit. „Moc se na ni těším. Tři měsíce jsem ji neviděl. Kvůli koronaviru jsem za ní nemohl a ona nemohla domů, ale teď se to změnilo,“ řekl webu expres.cz s tím, že připravil bublaninu a další dobroty.

Žádné obavy z toho, co může následovat, oblíbený bavič nevyjádřil. Přitom by se něčemu takovému nikdo nedivil, když se vezme v potaz, jak dlouho už se Krampolová s problémy všeho druhu potýká.

Krampol ale nepochybuje o tom, že to společně s Hankou zvládnou. „Dokážu se o ni postarat. Umím vařit, vždycky jsem si pro sebe vařil. Ona se navíc několik let nedotkla alkoholu. Jsou to všechno lži. A už ani nekouří,“ prohlásil.

Témata: Jiří Krampol