Tragédie herečky z Pelíšků: Promluvila žena, která o problémech věděla!

Dagmar Teichmannová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2020 8:33

Před několika dny zasáhla celou českou divadelní scénu smutná zpráva o tragické smrti Dagmar Teichmannové, která si zahrála i v legendární komedii Pelíšky. Až teď sebrala odvahu promluvit žena, která o jejích problémech něco málo věděla.

V posledních dnech vycházely najevo další podrobnosti tragické smrti mladé herečky Dagmar Teichmannové (†39), která podle dostupných informací kvůli osobním problémům spáchala sebevraždu skokem pod pražské metro. Teď se v médiích objevila výpověď ženy, která se s ní znala.

V případě Teichmannové údajně nešlo o první takový pokus, poprvé si skokem z okna přivodila vážný úraz nohou. „Ta zpráva mnou otřásla. Upřímně nemohu pořád vstřebat, že se to stalo. Potkávaly jsme se na chodbách a ve výtahu, nakonec jsme se sblížily,“ řekla webu blesk.cz žena, která se s ní potkávala v nemocnici.

Podle ní toho Teichmannová moc nenamluvila, pak ale došlo ke zlomu a pomalu se lepšil i její zdravotní stav. „Přeci jen už se snažila chodit a zlepšila se,“ vypověděla pacientka. Přesto ji nakonec vyústění celého příběhu úplně nepřekvapilo.

„Že to udělala, mě vlastně ani tak nepřekvapilo, něco ji muselo strašně trápit, ale ostatní pacienti měli zakázáno s ní na tohle téma mluvit nebo se vyptávat. Nikdo pořádně nevěděl, co se jí odehrává v hlavě, ale doufala jsem, že to zvládne,“ dodala tajemná žena.

Témata: Dagmar Teichmannová