Timo Tolkki se loučí? Zoufalá prosba a ohlédnutí se za celou kariérou!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 17:52

Tima Tolkkiho zastihla epidemie nového koronaviru v Mexiku, kde už také není možné se živit hudbou. Není divu, že finský hudebník zveřejnil zoufalou prosbu a mluví o ohlédnutí se za celou kariérou.

V Mexiku žije 126 milionů lidí a jedním z nich už nějaký čas je Timo Tolkki, přesto je v zemi zatím jen necelých 15 tisíc případů nákazy koronavirem. V zemi však platí již od sklonku března stav zdravotní nouze, s nímž je spojené přerušení všech zbytných aktivit včetně veřejných vystoupení.

Stále ještě právoplatný manžel Dominiky Gottové má však navzdory tomu evidentně něco za lubem. Jinak by na svém profilu na sociální síti nezveřejnil následující inzerát. „Hledám bubeníka, baskytaristu, klávesáka a zpěváka,“ napsal na facebooku.

Hned vzápětí bylo jasno, o co přesně finskému hudebníkovi jde. „Zúčastníte se mého online koncertu tady v Monterrey. Chci ho udělat, protože mě o to žádá mnoho lidí. Pokud si myslíte, že na to máte, pošlete mi, prosím, email,“ vzkázal lidem.

„Nemusíte být přímo z Monterrey, ale musíte být ochotni sem přijet na zkoušky a na koncert. Budeme hrát písně z celé mé kariéry,“ dodal Tolkki.

Témata: Timo Tolkki