Marek Ztracený v době koronaviru: Myšlenky na konec kariéry!

Marek Ztracený 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 15:58

Marek Ztracený už má důvod, proč se může s klidem těšit na konec úspěšné hudební kariéry. Od svých posluchačů totiž dostal opravdu neobvyklý dárek, který může jednoho dne náležitě využít.

Marek Ztracený stihl ještě v úvodu roku odehrát největší koncerty své kariéry v O2 aréně, než se kvůli koronaviru zatáhla opona. On ale přece jen našel způsob, jak vystupovat i v této složité době. Zahrál totiž klientům domova důchodců, kde ho jednou věcí úplně odzbrojili.

Známý zpěvák a skladatel si totiž něco odnesl domů. „Zapomněl jsem se pochlubit dárkem z domova důchodců, kde jsem hrál. Je to certifikát na pobyt v tomto domově pro seniory s platností 100 let s kytarou a dvacetiletou ošetřovatelkou,“ prozradil na sociální síti.

Ztracený už tedy může s klidem pomýšlet na konec kariéry, i když on sám si zatím asi nic takového nepřipouští a doufá, že až mu to bude opět umožněno, tak se znovu postaví na pódium. Přesto ho certifikát evidentně zaujal.

„Zajímalo by mě jen, jestli to mysleli tak, že jí je aktuálně 20, nebo že se teprve narodí… dost by to ovlivnilo dobu mého nástupu,“ vtipkoval hitmaker a poděkoval. „Za pár let nashle,“ dodal na závěr.

Témata: Marek Ztracený