Šafářová dala sbohem Plekancovi: Tahle společnost je jí milejší?!

Andrea Sestini Hlaváčková, Barbora Strýcová a Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 15:20 | Aktualizováno: 29. dubna 2020 19:00

Některým vztahům nebude domácí izolace prospívat, varovali experti. Jak ji zvládl známý sportovní pár Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec? Těžko říct. Víme jen to, že se tenistka po uvolnění opatření hned chtěla vidět s kamarádkami.

Lucie Šafářová je jistě ráda, že došlo k uvolnění opatření a už se tedy může na veřejnosti setkávat více lidí, kteří nejsou členy jedné domácnosti. Těžko říct, jestli už jí lezl na nervy Tomáš Plekanec, ona ale příležitosti prakticky hned využila.

Na sociální síti se pochlubila fotografií s dvojicí kamarádek. Dříve se všechny tři potkávaly na tenisových kurtech po celém světě, dnes už dvě z nich pověsily raketu na hřebík a věnují se mateřským povinnostem.

Jen Bára Strýcová, která snímek na internet pověsila jako první, ještě hraje tenis, pokud to tedy situace ve světě umožňuje. Nyní má neplánované volno a může zjišťovat, co je nového. „Časy se mění! Vím přesně, jaký kdo pije mlíko a jak kdo krká a prdí,“ okomentovala fotku.

Šafářová s Andreou Sestini Hlaváčkovou byly evidentně sdílné, první jmenovaná byla ráda, že se setkání uskutečnilo. „Konečně plná parta pohromadě!“ napsala na instagramu.

Témata: Lucie Šafářová Strýcová Barbora Záhlavová Andrea Hlaváčková