Anička Slováčková chtěla vědět, co lidem dělá radost! Přišel nečekaný dotaz!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 14:04

Aničku Slováčkovou zajímá, jak se v této složité době daří jejím fanouškům, a tak se jich na to rozhodla zeptat. Nakonec však od jednoho z nich nečekaně dostala dotaz ona. O co šlo?

Anička Slováčková v poslední době září štěstím, ostatně má k tomu dobrý důvod. Už má za sebou všechny chemoterapie v rámci léčby zákeřné rakoviny prsu i operační zákrok, po kterém se pomalu dává dohromady.

Velkou oporou jí jsou po celou dobu fanoušci, se kterými je neustále v kontaktu díky sociálním sítím. Včera jim položila nevinnou otázku. „Co vám poslední dobou udělalo největší radost?“ ptala se dcera slavných rodičů. Brzy se ale začalo řešit něco jiného.

Talentovaná herečka a zpěvačka totiž příspěvek doprovodila fotkou s vlasy. „To jsou pravé vlasy?“ přistál hned v diskuzi dotaz. „Nene, paruka. A ta taky není z pravých vlasů,“ odpověděla s klidem Slováčková.

Anička o ně přišla během léčby vážné nemoci, již po poslední chemoterapii nijak neskrývala, že se těší, až zase dorostou. „Já už chci vlasy! A zpátky svoji váhu!“ napsala tehdy na instagramu. Všichni si přejeme, aby se jí toto přání brzy splnilo.

Témata: Anna Slováčková