Eva Pilarová (†80): Vdovec dostal nádherný dopis! Překvapí vás, kdo ho poslal!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 13:26 | Aktualizováno: 30. dubna 2020 22:02

V polovině března nás opustila legendární zpěvačka Eva Pilarová, s jejímž odchodem se těžce vyrovnává především vdovec Jan Kolomazník. I jeho překvapilo, kdo mu po smrti manželky poslal dopis.

Prvních pár týdnů bez zesnulé Evy Pilarové má za sebou vdovec Jan Kolomazník, který již dříve prozradil, že má doma u křesla urnu s popelem a jejím prostřednictvím si s manželkou „povídá“. Je naprosto pochopitelné, že mu hodně chybí.

„Eva chtěla oslavit šedesát let na scéně, ale bohužel se toho nedožila. Nyní opravdu nevím, jestli něco bude. To je ve hvězdách,“ řekl její muž týdeníku Sedmička k možnosti uspořádání vzpomínkového koncertu. Sám prý teď má úplně jiné myšlenky.

Kolomazník už dříve prozradil, že chce nechat uspořádat zádušní mši, jakmile to situaci v zemi dovolí, jelikož poslední rozloučení proběhlo jen v kruhu rodiny a nejbližších přátel. Vdovec i tak zjistil, co jeho žena pro lidi znamenala.

Dostal totiž spoustu kondolencí, z nichž mnohé ho mile překvapily. „Bylo to od mnoha přátel, kteří měli moji ženu hrozně rádi. Především to byli lidé z branže, třeba Petra Janů nebo Monika Absolonová. Dokonce pan premiér poslal nádherný dopis,“ prozradil Kolomazník.

Témata: Eva Pilarová