Charlotte Gottová: Nevydrželi o ní mlčet! Tohle vyšlo najevo!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 11:33 | Aktualizováno: 3. května 2020 20:30

Kolem Charlotte Gottové se v posledních měsících rozhostilo ticho, někteří lidé ale nakonec mlčet nevydrželi a řekli, co měli na srdci. Díky tomu vyšlo najevo několik zajímavých věcí, které mohou potěšit fanoušky talentované dcery zesnulého Karla Gotta.

O Charlotte Gottové máme vzhledem k obezřetnému chování starostlivé matky Ivany Gottové od smrti jejího otce jen útržkovité informace, ostatně ani během života legendárního zpěváka to nebylo moc odlišné. V posledních týdnech jsme se ale přece jen něco málo dozvěděli.

Koncem března nejprve všechny překvapil vzkaz od Tima Tolkkiho. „Přeju všechno nejlepší Dominice a Charlottě a Nelly. Tito lidé jsou milí a nevinní, mělo by s nimi být zacházeno s větším respektem z úcty k památce skvělého zpěváka Karla Gotta,“ napsal na facebooku.

Vdova Ivana, kterou finský hudebník a manžel Mistrovy nejstarší dcery Dominiky nezmínil, o pár dní později dojala fanoušky vzkazem, ve kterém evidentně promluvila i jménem dcery Charlotte. „Jak moc nám chybíš, drahý Karle, lásko moje, tatínku náš!“ stálo v něm.

Fanoušci Gotta však stále čekají na to, jestli se talentovaná dcera vydá v jeho šlépějích. V lednu padlo její jméno mezi nominovanými na Cenu Anděl, avšak jejich předávání bylo přesunuto z 31. března na neurčito. Charlotte tak příznivci opět neviděli.

V posledních dnech však dostali naději, že se letos na veřejnosti přece jen objeví. Podle dostupných informací by měla v prosinci vystoupit na vzpomínkových koncertech Pocta Karlu Gottovi v pražské O2 aréně.

Témata: Charlotte Gottová