Karel Gott (†80): Drsné obvinění ze zanedbání péče o dceru!

Karel Gott 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 8:30 | Aktualizováno: 29. dubna 2020 21:59

Karel Gott nemá klid ani více než půl roku po smrti, stále se objevují nové informace o jeho životě. Něco nového v těchto dnech prozradila jeho nejstarší dcera Dominika, která zavzpomínala na své mládí.

Dominika Gottová se v nové knize Můj táta Karel rozhodla otevřeně povyprávět o svém vztahu s tatínkem Karlem Gottem (†80), který zprvu o její existenci neměl sebemenší tušení. Když se o ní dozvěděl, začal její maminku finančně podporovat, podle svědectví ale nikterak závratnými sumami.

Nejstarší dceru slavného zpěváka si prý kamarádi dobírali kvůli tomu, že nemá značkové oblečení. „Jenže my si to nemohly dovolit. Bylo mi to líto a měla jsem potřebu se před ostatními nějak ospravedlňovat, ale to bylo jen takové dětské hašteření, opravdovou nouzí jsme netrpěly,“ řekla Gottová dle webu ahaonline.cz.

Rodinný rozpočet se odrážel i v kuchyni. Dominika se svěřila, že nejraději jedla obyčejné špagety s kečupem, máma s babičkou navíc skvěle vařily českou klasiku. Když však přišel na návštěvu Gott, něco ho vyděsilo.

„Táta dokonce mámě vyčítal, že jsem podvyživená a podezíral ji, že mi dává málo jíst. Jenže neoprávněně. Já byla schopná slupnout klidně 14 bramborových knedlíků s roštěnkou, akorát na váhu mi to nikdy nešlo,“ pochlubila se Gottová.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová