Jiří Krampol bude mít Hanku zase doma: Z těch slov jsou ale cítit obavy!

Jiří Krampol 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2020 16:22

Jiří Krampol se dnes dočkal, jeho ženu Hanku lékaři konečně propustili z léčebny domů. Je to však důvod k radosti i k obavám. Manželka populárního baviče totiž umí být dost nezodpovědná.

Jak vás stars24.cz informoval, Hanu Krampolovou mají dnes propustit z bohnické léčebny po 4 měsících domů. Na tuto veskrze pozitivní zprávu jistě čekal i její manžel Jiří Krampol, který si ji na místo přišel vyzvednout.

Známý herec a moderátor prozradil, že jeho žena už ani nemohla dospat. „Její zdravotní stav se zlepšil už dávno. Zlomila si ale stydkou kost, a tak nemohla chodit. Kvůli karanténě si ji tam nechali o několik týdnů déle,“ prozradil webu super.cz.

Krampol nyní doufá, že Hanka dál bude brát ohled na své zdraví. „Tři měsíce tam vůbec nekouřila. Teď bude mít povolené elektronické cigarety, protože jí to nejde úplně zakázat. Já neznám člověka, který by se zbavil po tolika letech závislosti úplně,“ nechal se slyšet.

Krampolová to alespoň zatím slíbila. „Opravdu už se na cigarety ani nepodívám. Dělají mi špatně na vředy,“ řekla před propuštěním z léčebny. Budeme jí všichni držet palce!

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová