Víta Starého z Mandrage obletují ženy: Po bývalé promluvila i současná partnerka?!

Skupina Mandrage ukončovala své 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2020 15:40

Počátkem roku tomu nic nenasvědčovalo, ale zpěváka Víta Starého z kapely Mandrage podle všeho obletují ženy. Po bývalé partnerce promluvila ta současná, jistá Olga. Jak se kontroverznímu frontmanovi daří?

Už pěkných pár týdnů nikdo neví, co je s Vítem Starým, jehož osobní problémy přinejmenším částečně zapříčinily konec oblíbené kapely Mandrage, která se navíc musela s fanoušky na posledním koncertě rozloučit bez něj. Údajně je s ním ale v kontaktu bývalá partnerka, která tvrdí, že se má dobře.

Podle webu expres.cz se nyní objevila na scéně další žena, jistá Olga, která tvrdí, že je současnou partnerkou zpěváka. Pár spolu prý tvoří od ledna a chystají se na cestu do Chorvatska za „jistým cílem“.

Olga na sebe měla prozradit, že je o šest let starší než Starý, rozvedená a má děti, které ale nepovažuje za překážku ve vztahu. Zmíněnému serveru se ji podařilo zkontaktovat, to už ale tak sdílná a otevřená nebyla.

„Partnerský vztah s Víťou nepotvrdím ani nevyvrátím. Mohu jen říci tolik, že jsem s rodinou v úzkém kontaktu. Víťa se má dobře. Myslím, že mu nic nechybí. V rámci rekonvalescence potřebuje především klid,“ svěřila se pro expres.cz.

Témata: skupina Mandrage