Jiřina Bohdalová se může dočkat nevídané věci: Byla by první, kdo to dokázal!

Jiřina Bohdalová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2020 14:00 | Aktualizováno: 29. dubna 2020 21:30

Na konci tohoto týdne oslaví Jiřina Bohdalová úctyhodné 89. narozeniny, její blízcí už ale plánují oslavu kulatých devadesátin za rok. Legendární herečka se možná dočká něčeho nevídaného, o čem se jí nejspíš ani nesnilo.

Jiřina Bohdalová na sebe musí v těchto dnech dávat velký pozor, jelikož patří do rizikové skupiny lidí, kteří jsou koronavirem nejvíce ohroženi. Podle dřívějších informací dokonce nesmí ven z domu, dcera Simona Stašová mamince údajně nedovolí vycházet.

Již v neděli oslaví legendární herečka 89. narozeniny a mezi gratulanty jistě nebude chybět její dvorní režisér Zdeněk Zelenka. Ten však už přemýšlí nad oslavou kulatin v roce 2021. „Příští rok to bude už třicet let, co s Jiřinou spolupracujeme, navíc bude mít významné životní jubileum,“ připomněl webu blesk.cz.

Zelenka už má dokonce jeden konkrétní nápad. „Líbilo by se mi uspořádat jí jako jedné z nejvýznamnějších českých hereček obrovskou show, což už jsem rozjednal s Českou televizí a s Františkem Janečkem,“ prozradil režisér.

Janeček prý razí myšlenku, že by se devadesátiny Bohdalové měly oslavit v největší české hale. „Jiřina by tak byla vůbec prvním hercem, který by vyprodal O2 arénu,“ dodal Zelenka.

Témata: Jiřina Bohdalová Zdeněk Zelenka (režisér)