Josef Laufer bojuje o život: S kšeftem na Slovensku se ale počítá dál!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2020 13:22

Josef Laufer v nemocnici bojuje o život, a tak by člověk čekal, že se výhledově moc nepočítá s jeho brzkým návratem do práce. Jenže informace ze Slovenska nasvědčují něčemu jinému. Jak to vypadá s vystoupením v Piešťanech?

Pobyt osmdesátiletého Josefa Laufera v jedné z pražských nemocnic se po nedávné operaci srdce dál neplánovaně protahuje. Lékaři ho po zákroku museli uvést do umělého spánku a zatím jej stále neprobudili.

Jeho spolupracovníci, především ti z Divadla Broadway, věří, že všechno dobře dopadne a slavný zpěvák a herec se dá znovu dohromady. Jen neradi by totiž bez něj uvedli v premiéře muzikál pro děti, na kterém se autorsky podílel.

Také slovenští příznivci dle webu plus7dni.pluska.sk věří, že se Laufer uzdraví. Na květen měl v prostorách elektrárny v Piešťanech naplánovaný koncert s podtitulem „to nejlepší ze šedesáti roků legendy, program plný příběhů, zpěvu, scének a smíchu.

Na stránkách a předprodejových portálech je uvedeno, že vystoupení se kvůli epidemii odkládá na podzim, ale úplné zrušení zatím organizátoři neohlásili. „Pokud bychom měli zprávu, že zdravotní stav pana Laufera neumožní realizaci turné, tak bychom to zrušili,“ řekla serveru pořádající agentura.

Témata: Josef Laufer