Michaela Kuklová: Podivná slova o výchově od rodičů!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2020 10:50

Michaela Kuklová se sama snaží vychovávat nezletilého syna, na sociální síti ale napsala slova o výchově od rodičů, která by mohla znít dost nevděčně. Jak to oblíbená herečka myslela?

Michaela Kuklová je v posledních dnech velice sdílná na sociálních sítích, kde píše to, co má doopravdy na srdci. Co fanouškům prozradila, že bojuje se zákeřnou nemocí, je toho opravdu hodně.

Tentokrát ale fanoušky překvapilo, co sympatická herečka napsala. Ačkoliv je sama maminkou školou povinného syna Romana, jehož otcem je podnikatel Roman Holomek, svou roli při jeho výchově nejspíš nepřeceňuje.

„Víc, než rodiče, mě vychovala společnost. Za to, že mám sílu se smát, i když se mi chce brečet, hrát, i když cítím bolest a jít dál s optimismem a vírou, ať se mi v životě děje cokoliv, vděčím vám, lidem,“ vzkázala na sociální síti.

Kuklová se může na podporu lidí spolehnout i v těchto těžkých chvílích. Před nějakým časem u ní totiž lékaři odhalili rakovinu prsu, se kterou se teď oblíbená herečka léčí. Zatím to naštěstí vypadá, že snad všechno dobře dopadne.

Témata: Michaela Kuklová