Nela Boudová o fotce, která šokovala: Lidé mi přáli ty nejhorší věci!

Nela Boudová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 17:54

Nela Boudová v minulém týdnu šokovala Česko něčím, co by do ní nikdo neřekl. Někteří lidé to ale v reakcích poněkud přehnali. Oblíbená herečka v rádiu přiznala, čeho se mimo jiné dočkala.

Nela Boudová minulý týden pobouřila Česko neotřelým protestem – fotkou, na které si intimní partie zakryla pouze rouškou. Ve vysílání Českého rozhlasu narovinu popsala, co jí ke zveřejnění snímku vedlo.

Boudová v pořadu Blízká setkání přiznala, že fotka byla za hranicí vkusu. „Ale vyjadřovala přetlak a vznikla dva dny předtím, než jsem jí dala na sociální sítě po poradě se svým starším synem,“ řekla dle webu rozhlas.cz.

„Dostala jsem spoustu negativních ohlasů, kde lidé pochybovali o mé normálnosti a přáli mi ty nejhorší věci. Dostala jsem ale i spoustu pozitivních ohlasů. A těch bylo víc. Myslím, že český národ prokázal, že má smysl pro humor,“ konstatovala oblíbená herečka.

Boudovou jen mrzelo, že se do novin nedostala svým obličejem, ale takhle. „Ale nakonec jsem ráda, že to rozbouřilo debatu a vyzkoušela jsem si sama sebe, zjistila, jak nám funguje rodina, která mě podpořila. V žádném případě nechci být ovládaná strachem,“ dodala.

Témata: Nela Boudová