Leoš Mareš oslavil narozeniny! Čí přání mu udělalo největší radost?

Leoš Mareš a Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 16:00

Letošní narozeniny Leoše Mareše možná budou kvůli koronaviru odlišné, přesto bude těžké na ně zapomenout. Jedno narozeninové přání totiž moderátorovi udělalo obzvlášť velkou radost. Kdo je jeho autorem?

Právě dnes slaví Leoš Mareš čtyřiačtyřicáté narozeniny, které kvůli současným vládním opatřením nemůže oslavit s větším množstvím přátel. Gratulace tak od většiny z nich dostává elektronicky. Přání mu přišlo i od legendárního hokejisty Jaromíra Jágra, kterého se zdvořile zeptal, jestli jej může zveřejnit. Olympijský vítěz souhlasil.

„Tak Leoši, všechno nejlepší, ať se ti dál daří. Jsi pravděpodobně v půlce tvého života, což vůbec není špatné, když už si skoro vše viděl a zažil. A teď přijde ta druhá půlka a může být ještě lepší než ta první. Záleží jen na tobě,“ vzkázal Jágr moderátorovi.

„Proto ti přeji, ať se vždy správně rozhodneš, kam povedou tvé kroky… A kdybys občas šlápl vedle, tak to nevadí, někdy to není na škodu, člověk si pak o dost víc váží té správné cesty. Máš velký vliv, ukaž lidem tu správnou cestu,“ dodal hokejista.

Fanoušky pak zaujalo, s jakou úctou Mareš slavnému sportovci odepsal. „Pane Jágře, mohl bych Vaše přání zveřejnit na instagramu? Moc mě potěšilo,“ svěřil se moderátor.

Témata: Leoš Mareš Jaromír Jágr