Petr Novotný se zase ukázal! S manželkou už jsou 40 let!

Petr Novotný s manželkou měli výročí svatby 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 14:44

Petr Novotný se kvůli zdraví už zdaleka neukazuje lidem tak často, jako tomu bylo zvykem v dobách jeho televizní slávy. Oslavu kulatého výročí svatby si ale nemohl nechat ujít, a tak zase jednou víme, jak se mu momentálně daří.

Petr Novotný už se na veřejnosti objevuje jen zřídkakdy. Pokud se tak někdy stane, většinou za tím stojí jeho syn Pavel, bývalý bulvární novinář a současný starosta pražských Řeporyjí. Jinak to nebylo ani o uplynulém víkendu.

Jeho rodiče totiž v neděli slavili 40. výročí svatby, a tak se rozhodl je ukázat na sociální síti. „Čtyřicet let spolu. Mamince na Staroměstské radnici svědčil herec Martin Gardula, tátovi herečka Helena Růžičková. No a za necelý rok se jim narodilo první dítko,“ napsal na twitteru. Tentokrát se ale Pavel chlubil hlavně maminkou.

„Jsou boží prostě… To mám mámu kočku, že? Nevypadá na ročník 1952, co? Nepoučuj, že se to nedělá, jsem na to pyšný, máma taky. Všechny vaše maminky prostě vypadají na svůj věk, taková je realita, je to přirozené. Moje ne. A titán naší televizní zábavy nebejt šedin,“ dodal.

Každopádně Petr Novotný vypadá na snímcích dobře, zvlášť když všichni víme, co má za sebou. V posledních letech ho trápily velké zdravotní potíže. V roce 2013 měl mrtvici a další problémy přišly na přelomu let 2016 a 2017, kdy opakovaně končil v nemocnici.

Témata: Petr Novotný Pavel Novotný