Michaela Kuklová bojuje s rakovinou: Dobré zprávy o jejím zdraví!

Michaela Kuklová s kolegy z divadla 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 12:12

Příbuzní, přátelé i fanoušci drží palce Míše Kuklové, u které lékaři odhalili zákeřnou rakovinu. Sympatická herečka si ale nestěžuje, naopak se snaží být pozitivní. Důvod k radosti podle všeho má.

Míša Kuklová se před nějakým časem dozvěděla, že má rakovinu, a tak si musí v době pandemie koronaviru, který ji mimo jiné připravil o milované divadlo, dávat o to větší pozor. Oblíbenou kratochvílí v domácí izolaci je probírání se fotoarchivem.

„Objevila jsem fotku k filmu Ruth to vidí jinak Jitky Němcové. Vyfotila ji Sára Saudková a film je o holčičím přátelství. A na ta já ve skutečnosti nejen věřím, já je mám. Jsou na celý život,“ napsala sympatická bojovnice na instagramu.

Ve filmu si zahrála s kolegyní Jitkou Schneiderovou, která příspěvek okomentovala a nezapomněla popřát hodně zdraví. „Jeee Míšo, to bylo hezký! Opatruj se a držím palce,“ vzkázala Kuklové na sociální síti.

Kuklová v reakci na komentář Schneiderové prozradila i fanouškům, jak se jí momentálně daří. „Děkuju, Jíťo, myslím, že jsem na nejlepší cestě. Zdraví Tobě i celé Tvé rodině,“ odvětila.

Témata: Michaela Kuklová Jitka Schneiderová