Agáta Prachařová a koronavirus? Je skálopevně přesvědčená, že…!

Agáta Prachařová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 11:33

V posledních dnech se lidé mohli nechat otestovat a zjistit, jestli prodělali nákazu novým koronavirem. Agáta Prachařová této možnosti nevyužila, i když klidně mohla. O jedné věci je totiž skálopevně přesvědčená.

Agáta Prachařová začala minulý týden dělat jednu dobrou věc pro své zdraví, ačkoliv si nijak nestěžovala, že by ji trápilo. Přesto se rozhodla dát si roční detox bez některých druhů masa, cigaret nebo alkoholu. Podpořit se ji rozhodla i maminka Veronika Žilková.

Co se týče zdraví, je hlavním tématem posledních týdnů hrozba nákazy koronavirem. Dvojnásobná maminka má jistě strach především o své děti Kryšpína a Miu. Zvlášť když zničehonic naznačila, že už s nebezpečným virem přišla do styku.

„Myslím si, že už jsem koronu měla,“ řekla naprosto nečekaně webu blesk.cz a prozradila i další podrobnosti. „V lednu jsem totiž hodně kašlala a měla i horečku, ale pak to najednou samo odešlo. Děti nemocné nebyly,“ svěřila se.

Je možné, že si koronavirus přivezla ze zahraničí. Počátkem roku totiž byla na exotické dovolené v Thajsku s tehdejším partnerem, se kterým to ale nevyšlo. Teď už je Agáta zdravá a má po svém boku nového muže.

Témata: Agáta Hanychová