Archie bude mít narozeniny: Harry a Meghan chystají překvapení!

Princ Harry, vévodkyně Meghan a syn Archie 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 10:25 | Aktualizováno: 27. dubna 2020 22:01

Za pár dní to bude rok, co přišel na svět zatím jediný potomek prince Harryho a jeho ženy Meghan. Ostře sledovaný pár chystá na den prvních narozenin syna jedno zajímavé překvapení.

Od dubna žijí princ Harry a jeho žena Meghan život obyčejných smrtelníků, rozhodli se totiž opustit řady britské královské rodiny a přestěhovali se za oceán do Los Angeles. V rodném městě vévodkyně hodlají vychovávat syna Archieho.

Chlapec již brzy, konkrétně 6. května, oslaví první narozeniny. Již dříve uvedl zdroj blízký páru, že princ s manželkou plánovali po příjezdu do Kalifornie velkou uvítací party, kterou chtěli spojit s oslavou synových narozenin. Kvůli opatřením proti šíření koronaviru je však její konání vyloučeno.

Harry a Meghan však mají v plánu potěšit fanoušky. Podle informací listu The Times jejich mluvčí potvrdil, že v květnu zveřejní novou fotografii Archieho. „Nejspíš ho uvidíte,“ uvedl zástupce páru dle webu yahoo.com.

Napodobili by tak prince Williama a vévodkyni Kate, kteří nové fotografie potomků v den jejich narozenin zveřejňují pravidelně. Naposledy to udělali minulý týden, když slavil druhé narozeniny nejmladší Louis.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry Meghan Markle