Víťa Starý z Mandrage: Slehla se po něm zem! Blízká osoba promluvila!

Skupina Mandrage ukončovala své 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2020 9:10

V prvních týdnech letošního roku došlo k definitivnímu rozpadu kapely Mandrage, především kvůli potížím zpěváka Víti Starého, po kterém se slehla zem. Až nyní promluvila blízká osoba.

Je to už nějaký čas, co populární tuzemská kapela Mandrage ukončila činnost posledním koncertem, kterého se již nezúčastnil zpěvák Víťa Starý, jehož part odzpívali během vystoupení vybraní hosté.

Právě osobní problémy frontmana úspěšné formace, spekulovalo se hlavně o závislosti na návykových látkách, stály za definitivním rozpadem skupiny. Starý se v posledních měsících odmlčel a nikdo pořádně neví, co s ním je.

Až nyní promluvila jeho bývalá partnerka. „Jsem s ním v kontaktu,“ přiznala webu expres.cz s tím, že Víťa se prý má dobře. „Ale bude se mít lépe, když ho všichni nechají na pokoji,“ dodala narovinu.

Starý si i přes konec Mandrage zachoval přízeň mnoha fanoušků, kteří by s ním rádi zůstali v kontaktu. Budou mít tu možnost? „Je to jeho věc. Kdyby ale chtěl, prostor na to má,“ vysvětlila jeho expartnerka.

Témata: skupina Mandrage