Karel Gott: VYDÍRALI HO!

Karel Gott 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. dubna 2020 8:51

Se samopalem v ruce hlídal Karla Gotta před vyděrači, kteří po něm chtěli peníze. Někdejší osobní strážce zesnulého zpěváka, který momentálně žije v zámoří, se po letech rozhodl promluvit o své zkušenosti s Mistrem.

Když se Karel Gott dostal do křížku se zákonem, nechyběl u toho jeho bodyguard Tomáš Smola, který se po letech rozhodl o zkušenosti s Mistrem promluvit. Do kontaktu se zpěvákem se dostal jako člen Útvaru zvláštního určení, obdoby dnešní URNY. Gottovi totiž přišel dopis od vyděračů, kteří po něm chtěli tři miliony korun.

Vedení útvaru vybralo tři lidi včetně Smoly, který se stal osobním strážcem Gotta. V dopise byly jasné instrukce týkající se předání peněz. Smola byl vybrán, aby Slavíka doprovázel na místo na odpočívadlu před Kolínem. „A čtyři dny před touto akcí jsem se s Karlem poprvé seznámil. Už za tmy nás přivezli na Bertramku,“ vzpomíná bodyguard pro ahaonline.cz.

„Největší problém byl, že místo předání peněz bylo vybráno opravdu dobře, takže bylo jasné, že tam budeme s Karlem sami dva. Když vše proběhlo a bylo připraveno, den před akcí jsem dostal volno. Moje první žena tehdy byla v pátém měsíci těhotenství a ono tehdy vůbec nebylo jisté, jak to všechno dopadne,“ líčil Smola serveru.

Témata: Karel Gott