Už to není jen Ewa Farna, Klus a Krajčo. Tohle Marek Ztracený udělal pro důchodce!

Ztracený, Marek

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2020 20:35

Malý koncert odehrál na nádvoří Domova Clementas v Janovicích nad Úhlavou na Klatovsku Marek Ztracený. Rodák z nedaleké Železné Rudy vystoupil na nádvoří domova v bývalých kasárnách pro tři desítky seniorů a personál, podobně jako před nedávnem Ewa Farna.

Zahrál jim s doprovodem kláves asi sedm svých písniček, včetně největších hitů Ztrácíš nebo Naše cesty. Po únorových dvou koncertech ve vyprodané O2 Aréně to byl první koncert.

Vystoupení mu udělalo velkou radost. "Zaprvé, je to v mém kraji, za druhé, je to pro dobrou věc a měl jsem pocit, že to fakt někomu může opravdu udělat radost," řekl muzikant.

Neméně ho těší i to, že v době koronavirové krize a rušených koncertů a kulturních akcí po něm zase někdo chtěl, aby hrál, i když vystoupení pro seniory v Janovicích bude na delší dobu zase poslední. V projektu Pod okny už seniorům v domovech po ČR zahráli Ewa Farna, Tomáš Klus, Richard Krajčo a další.

I když mezi vystoupením v zaplněné O2 Areně a na nádvoří seniorského domova v podhůří Šumavy je rozdíl mnoha tisíc lidí, pocit příjemné trémy měl Ztracený skoro stejný. Na památku dostal poukázku na umístění do domova se stoletou platností.

Témata: Marek Ztracený