Kristýna Leichtová chtěla velkou rodinu: Něco se v ní zlomilo!

Leichtová, Kristýna 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. dubna 2020 16:20

Kristýna Leichtová je rodinný typ odjakživa, a tak si sama přála mít velkou rodinu. Teď to ale vypadá, že se v ní v průběhu druhého těhotenství něco zlomilo. Co se stalo?

Jsou to tři měsíce, co se Kristýna Leichtová pochlubila, že je podruhé těhotná a že se její prvorozená dcera Dorotka dočká sourozence. Nastávající maminka musí být šťastná, jelikož si odjakživa přála mít velkou rodinu. Nebo?

Oblíbená herečka na sociální síti využila možnosti požádat fanoušky, aby se jí zeptali, na co chtějí. Otázky se pochopitelně točily kolem druhého těhotenství. „Nikdy jsem si nepřipadala tak sexy, jako když jsem těhotná, a navíc si s pokorou uvědomuji, že tohle vzácný období může být naposled,“ uvedla mimo jiné.

„Bohužel tedy musím podotknout, že mi osud do té mojí harmonie hází celkem klacky pod nohy. Ale tohle období je spojeno s neuvěřitelnou sílou, takže to dám,“ přiznala také příznivcům.

Leichtová si zkrátka žádné obavy nepřipouští. „Strach k porodu nepatří. Respekt ano! A obrovská spousta lásky, víry v sílu ženy, vědomí dítěte a moudrost přírody,“ dodala. 

Témata: Kristýna Leichtová