Lucie Šafářová prozřela: Tohle není náš jediný problém?!

Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. dubna 2020 13:20

Koronavirus je a ještě nějakou dobu bude velkým tématem v Česku, což dobře chápe i Lucie Šafářová. Teď ji ale začalo trápit, že má nový virus až takovou pozornost, že se zapomíná na jiné problémy.

Lucie Šafářová si dobře uvědomuje, že zdraví lidí je už několik týdnů tématem číslo jedna v České republice i ve světě. Ostatně ona sama v úvodu epidemie apelovala na spoluobčany, aby dodržovali jedno z důležitých vládních nařízení.

Tehdy se ukázala fanouškům s rouškou přes pusu a zveřejnila následující vzkaz. „Je to realita… roušky nesnáším, ale teď to není o mě, ale o nás všech! Pojďme to porazit společně!“ napsala.

Pomyslné vítězství nad koronavirem je sice zatím daleko, ale vláda se včera rozhodla urychlit uvolňování některých opatření. Možná i proto si dnes bývalá tenistka řekla, že by bylo dobré upozornit další problém.

Ten se také týká zdraví a zdravotnictví. „Covid není náš jediný problém… víte, že v Česku je akutní nedostatek krve?“ zeptala se Šafářová příznivců na instagramu. Evidentně je chtěla popohnat, aby ji šli darovat.

Témata: Lucie Šafářová