Monika Bagárová přiznala: Kolik přibrala během těhotenství?!

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. dubna 2020 12:03

Monika Bagárová nemá problém otevřeně mluvit o tom, jak u ní probíhá první těhotenství, které se pomalu chýlí ke šťastnému konci. Sympatická zpěvačka dokonce řekla, kolik přibrala.

Monika Bagárová má v posledních dnech mnoho důvodů k radosti. Kamarádka Markéta Konvičková otěhotněla, jí samotné se blíží termín porodu a den, kdy už bude mít miminko u sebe. V těchto dnech musela na prohlídku k lékaři.

„Před odchodem na kontrolu povídám : Miminko naše, dnes se na tebe jde podívat i tatínek, ukaž se prosím alespoň maličko. Žádná odpověď, nic, čekala jsem alespoň pořádnou kopačku. Tak tu jsem dostala těsně předtím, než jsme ji po 2 měsících zase viděli,“ svěřila se na sociální síti.

Jak si to sympatická zpěvačka vysvětluje? „Chtěla nás překvapit. Asi to povídání fakt funguje. To je tak krásnej pocit, vždycky se usmívám od ucha k uchu,“ konstatovala na instagramu a ještě prozradila, jak se na ní těhotenství podepsalo.

„Jinak jsem přibrala 13 kg, boty mi oblíká Mach a občas mi podá i pomocnou ruku, když vstávám z postele. Je to super… jen bych chtěla, aby ten úklid netrval celej den, když si mezitím musím 25x odpočinout, protože jsem šíleně udýchaná,“ dodala.

Témata: Monika Bagárová