Gabriela Koukalová: Rozchod s manželem se nekoná?!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. dubna 2020 10:48 | Aktualizováno: 24. dubna 2020 22:05

Manželé Koukalovi se údajně rozešli, potvrdit to měl zdroj z jejich okolí. Jenže při pohledu na sociální sítě už si tím tak jistí být nemůžeme. Bývalá biatlonistka jen před pár dny psala o společné aktivitě se svým mužem.

Tento týden prosáklo do médií, že snad mělo dojít k rozchodu badmintonisty Petra Koukala a jeho manželky Gabriely, někdejší úspěšné biatlonistky. Alespoň to tedy naznačoval zdroj webu expres.cz.

Letmý pohled na instagramový profil účastnice poslední řady StarDance by v tom mohl lidi utvrdit. Společná fotografie manželů se na něm neobjevila už pěknou řádku měsíců. Jenže v tomto týdnu napsala Gabriela něco zajímavého.

„Moc Vás zdravím a snad mám dobrou zprávu pro rodiče na Jablonecku. Podařilo se nám s manželem otevřít v mém rodném domě pobočku Elánek. Jedná se o koncept dětských skupin pro děti ve věku 1-6 let,“ uvedla na sociální síti.

Koukalová dodala, že je ráda, že prostory, kde vyrůstala, dostanou nový smysl. Smysl naopak moc nedává, že by na něčem dělala s manželem, kdyby se právě rozcházeli. Zdá se, že rozpad manželství rozhodně není hotovou věcí.

Témata: Gabriela Soukalová