Petr Sepéši by oslavil 60. narozeniny: Osudová láska Bartošové zemřela v autě!

Petr Sepeši

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 21:57

Dnes by oslavil 60. narozeniny Petr Sepéši, který bývá označován za osudovou lásku zpěvačky Ivety Bartošové. Rodák z Března ovšem zemřel pár měsíců po 25. narozeninách v autě po střetu s vlakem.

V knize Má dcera Iveta její maminka Svatava vzpomíná na chvíle, které předcházely smrti Petra Sepéšiho. Ivetu Bartošovou tehdy trápily zdravotní potíže a odjela domů do Frenštátu, zatímco on měl nečekané volno a podle svědků „řádil jak splašený“. Údajně objížděl kamarády a při návratu domů do Aše došlo k neštěstí. Sepéši měl nehodu na vlakovém přejezdu. 

„Lidé, kteří byli v době havárie v nedaleké hospodě, nám na Petrově pohřbu řekli, jak se to stalo. Na pohřeb jsme s manželem jeli s Ivetou. Prý byla strašná bouřka, on zastavil před vlakovým přejezdem, vlak hned nejel a jak byl takový divoký a netrpělivý, tak už nechtěl čekat, risknul to, vjel na koleje, ale nevyšlo mu to,“ píše paní Bartošová v knize.

Ta se na místě byla dokonce podívat. „Byla to taková dvoukolejka, na jednu stranu bylo krásně vidět, protože tam byla rovina, ale na druhou ne, byla tam zatáčka a navíc rostlo nějaké křoví. A právě když dělal myšku mezi spuštěnými závorami a byl na kolejích, tak ze strany, na kterou nebylo vidět, vyjel vlak,“ popsala nehodu.

O nehodě jim přišli říct policisté. „Iveta spala, nechtěli jsme ji v noci budit, a protože jsem měla ranní směnu a manžel odpolední, měl za úkol ráno, až vstane, jí opatrně říct, co se stalo,“ vzpomínala její maminka.

Témata: Petr Sepéši Iveta Bartošová