Alex Mynářová se zlobí kvůli zabijačce! Je tohle normální?

Alexandra Mynářová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 16:37 | Aktualizováno: 24. dubna 2020 9:02

Manžel Alexandry Mynářové se před několika dny dostal do křížku se zákonem kvůli nepovolené zabijačce. Moderátorce ale nepřijde normální, co se v této kauze v posledních dnech děje.

Minulý týden pronikla do médií kauza zabijačky hradního kancléře Vratislava Mynáře. Její okolnosti začali prověřovat hygienici a dokonce i policisté, kteří se do případu pustili s vervou. To se však nelíbí manželce blízkého spolupracovníka prezidenta.

Alexandra Mynářová si na postup úředních orgánů postěžovala na sociální síti. „V pondělí přijela porážku prasete vyšetřovat kriminální policie. Dnes chtěla veterinární inspekce kontrolovat chlívek, kde prasátko před svým skonem bydlelo,“ napsala na facebooku.

Někdejší televizní moderátorka prý pomine mediální masáž, tohle ale nepovažuje za běžný postup. Podle jejího názoru by se především policisté měli zabývat něčím jiným.

„Ano, nejsem objektivní, jde o mou rodinu. Přesto je normální, aby kriminálka vyšetřovala porážku prasete, a to téměř okamžitě? Pak musím dojít k závěru, že nemá co na práci a v regionu vymizela kriminalita,“ dodala Mynářová.

Témata: Alexandra Mynářová Vratislav Mynář