Anička Slováčková po operaci: Řekla, co ji ještě čeká!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 15:58

Anička Slováčková teprve před několika dny absolvovala operaci nádoru, který ji trápí už několik měsíců. Léčba tím ale úplně nekončí. Dcera slavných rodičů prozradila, co ji ještě čeká.

Anička Slováčková má za sebou další důležitý milník v boji se zákeřnou rakovinou prsu. Po absolvování všech chemoterapií podstoupila operační zákrok a několik dní si pobyla v nemocnici. Teď už je ale doma a dává se po zákroku dohromady.

„Vybrali ten nádor z prsu plus všechny ty uzliny. Den po operaci jsem si vzala prášky na bolest, ale další dny jsem už nic nebrala,“ svěřila se dle webu blesk.cz Top Star magazínu s tím, že se cítí dobře, ač je samozřejmě trochu unavená.

Ohledně další léčby nemá dcera slavných rodičů úplně jasno. „Já vlastně nevím, co mě čeká. Měla by mě čekat ještě radioterapie a pak vlastně hormonální léčba, ale uvidím. Musím hlavně počkat na výsledky histologie, které by měly přijít za týden, takže budu zase o něco chytřejší a uvidím, co mi řeknou na kontrole,“ řekla herečka a zpěvačka.

„Teď jsem poctivě doma, odpočívám, cvičím ruku a mazlím kočky. A moje první narkóza byla slušnej trip - znovu se mi v hlavě přehrál jeden z mých nejšťastnějších dnů v životě,“ uvedla Slováčková po operaci na sociální síti.

Témata: Anna Slováčková