Patricie Pagáčová už toho má DOST! Nikdy to neužívala!

Patricie Solaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 12:39

Patricie Pagáčová už má dost jedné věci, které o ní bez jejího vědomí koluje po internetu. Někdo tvrdí, že za její velkou proměnou v posledních letech jsou zázračné přípravky. Herečka dobře ví, že to bylo jinak.

Proměna Patricie Pagáčové (za svobodna Solaříkové) dál fascinuje mnoho lidí, čehož se rozhodli využít jistí podvodníci, kteří zneužili její tvář k reklamě na „zázračný“ přípravek na hubnutí. V těchto dnech už jí došla trpělivost a rozhodla se rázně vymezit.

„Tak ještě jednou... NIKDY JSEM NEUŽÍVALA ŽÁDNÝ KAPKY NA HUBNUTÍ!!!!! Nevěřte tomu! Je to PODVOD! Sprostý zneužití mého jméno a fotek!“ napsala v úterý na sociální síti a vyzvala fanoušky, aby žádné takové reklamě s ní nevěřili. 

Podle oblíbené herečky takové přípravky nefungují. „Kdyby fungovaly, na světě nebudou tlustý lidi. Jediný, co funguje, je pohyb a nepřežírat se!“ vzkázala Pagáčová, podle které je hlavní, aby se člověk cítil dobře ve svém těle a byl spokojený ve své hlavě.

„Nedávám to sem, abyste mi psali, jak jsem úžasná, ani proto, abyste hodnotili, kde vypadám líp. Je to jen způsob obrany proti lživý reklamě!“ dodala na závěr.

Témata: Patricie Solaříková