Šafářová a Plekanec promluvili o setkání s mistrem! Bude i fotografie!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 11:22

Lucie Šafářová promluvila o tom, jak se spolu s partnerem Tomášem Plekancem setkali s mistrem. Tentokrát nejde o legendárního zpěváka Karla Gotta, ale o jiného umělce. S kým měli tu čest strávit nějaký čas?

Fotografií do rodinného alba není nikdy dost. Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec si před pár dny pořídili selfíčko s dcerou Leontýnkou, která roste jako z vody. Teď ale dostali nabídku, která se neodmítá.

Zájem vyfotit nejznámější český sportovní pár současnosti projevil asi nejznámější tuzemský fotograf a držitel státního vyznamenání, konkrétně medaile Za zásluhy, kterou obdržel teprve v loňském roce.

Bývalá tenistka se na sociální síti pochlubila, že je oslovil Jan Saudek. „Focení s mistrem,“ okomentovala zážitek Šafářová, která i prozradila pozadí focení. „Těšíme se na finální produkt pro dobrou věc,“ dodala.

Oba sportovci se charitativní činnosti věnují už nějaký čas, např. se snaží pomáhat dětem, které neměly tolik štěstí jako jejich Leontýnka. Ta si nedostatek péče a zájmu rozhodně stěžovat nemůže.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Jan Saudek