Míša Kuklová se ptá na průběh nemoci covid-19! Nakazila se?!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. dubna 2020 9:28

Míša Kuklová se léčí s rakovinou prsu, a tak si pochopitelně nepřeje žádné další komplikace, které by mohla přinést např. nákaza novým koronavirem. Jak si vysvětlit to, že se herečka ptá na průběh nemoci covid-19?

Míša Kuklová před nějakým časem přiznala, že u ní lékaři odhalil rakovinu prsu, o to větší pozor na sebe musí dávat, aby se nenakazila nějakou další infekcí. Obavy momentálně panují především z nemoci covid-19, kterou způsobuje nový koronavirus.

Strach z nákazy tímto virem má pochopitelně i ona. „Ahoj, milí moji přátelé, vy znáte ve svém okolí někoho, kdo má nebo měl koronavirus? A jaký byl průběh nemoci a věk pacienta?“ zeptala se včera na sociální síti fanoušků.

Není to poprvé, co sympatická herečka vyjádřila obavy z koronaviru. Nedávno u fotografie běžného nákupu přiznala, že všechno po příchodu domů umyje, aby riziko co nejvíce minimalizovala. 

Již předtím řešila dilema s přítelem Josefem, který se zúčastnil akce s větší koncentrací lidí. Kuklová s ním tehdy přerušila osobní kontakt a nakonec to před několika dny vyvrcholilo nečekaným rozchodem.

Témata: Michaela Kuklová